Nieuw AFVALLEN met groene laser

Hoe werkt de groene laser?

De groene laser is een niet-operatieve techniek waarbij groene lasers ingezet worden om vetcellen te verminderen. Het doel van de behandeling is het verminderen van de lichaamsomvang. De techniek met groene lasers is revolutionair omdat groene lasers meer energie produceren dan rode lasers en op een effectieve en veilige manier ervoor zorgen dat de inhoud van de vetcel wordt opgelost. Het vet wordt vervolgens door het eigen lichaam afgevoerd via het lymfestelsel.

De groene laser maakt tijdens de behandeling microscopische gaatjes in de vetcel. Daardoor loopt het vetzuur eruit. De vermindering in centimeters is dus direct. Het mooiste resultaat echter, komt doordat de vetcel zich direct na leeglopen gaat gedragen als een slanke cel. Een vetcel die vol is geeft voordurend een hormoon af dat honger veroorzaakt. (Hoe zwaarder iemand is, des te meer honger heeft diegene dus echt!) Zodra de cel leeg is, is je trek direct minder. Het enige wat jij zelf moet doen is; 4000 tot 6000 stappen per dag tijdens de kuur (dit bevordert de natuurlijke afvoer van vrijgekomen vetzuur) en 3 liter water per dag drinken. (Je hebt flinke dorst tijdens de kuur en hoofdpijn als je niet drinkt, dus je lichaam geeft zelf ook een drinksignaal)

De meeste mensen die de laserbehandeling ondergaan, focussen zich op hun buik, dijen en heupen. Maar ook andere probleemgebieden zoals de armen, onderkin of billen kunnen goed worden behandeld. Tijdens een behandeling worden de 10 Laser koppen 30 minuten op je lichaam gericht en specifiek op de gebieden die jij hebt aangegeven. Bij slechts 4 tot 8 behandelingen zijn de resultaten al zeer goed. Je komt tijdens een kuur elke 2 tot 6 dagen voor een behandeling. Hoeveel behandelingen nodig zijn, kan de behandelaar het beste beoordelen.

Ieder persoon is natuurlijk anders. Gemiddeld gaat er 2 cm per behandeling weg. Moet er 20 cm van een gewenste zone af ben je er natuurlijk nog niet met 1 kuur van 4 behandelingen (kuur van 4 behandelingen is € 450,-).

De Kennismakingskuur van 8 behandelingen is nu tijdelijk € 800,-

Een afspraak maken of nog vragen? 

Via Whatsapp heb je het snelst contact en kunnen wij op een rustig moment je vragen beantwoorden!
0620 101 101 

Resultaat foto’s

(Omdat elk persoon anders is kunnen aan deze foto’s geen resultaat garanties gegeven worden)