Over Estetico

Wij zijn Ontharings Kliniek Barneveld, een vooraanstaand bedrijf in de cosmetische branche. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ontharingsbehandelingen weten wij precies welke methodes en apparaten ècht geschikt zijn om van ongewenste beharing af te komen. Wij werken met hoogwaardige IPL en SHR Laser machines in het bijzonder geschikt voor permanent ontharen.

Onze machines zijn vooral bijzonder, omdat ze geschikt zijn voor mensen met alle huidtypes en haarkleuren/haartypes. Zonder uitzondering. En dat vinden wij belangrijk. Het is namelijk onze missie om iedereen te helpen om op een prettige en veilige manier definitief van ongewenst haar af te komen. Daarom zijn alle aangesloten salons deskundig op het gebied van definitief ontharen en voeren zij alle ontharingsbehandelingen professioneel uit.

Wij hebben onze prijzen vastgesteld op het te behandelen gebied. Zo sta je nooit voor een verrassing achteraf. Daar houden wij van. Van het simpelweg professioneel, veilig en deskundig behandelen van ongewenste beharing, met een duidelijk prijskaartje vooraf èn zichtbare en permanente resultaten.

Om zoveel mogelijk mensen de voordelen van Estetico te laten ervaren, staan wij altijd open voor een succesvolle samenwerking met beauty-professionals. Die samenwerking biedt ons, jou en onze gezamenlijke klanten veel voordelen. Ben je benieuwd hoe dat in elkaar zit? Neem dan contact op.

Wat Estetico bijzonder maakt

  • Klantgerichtheid, service en een persoonlijke aanpak staan op de eerste plaats
  • Voorafgaand aan de behandeling altijd een gedegen advies
  • Wij werken uitsluitend met deskundige salons die alles weten van ontharen met IPL&SHR machines
  • Alle vestigingen werken uitsluitend met onze hoogwaardige apparatuur
  • Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis door regelmatige bijscholing
  • U weet van tevoren precies hoeveel u betaalt. Dus nooit een financiĆ«le verrassing achteraf